dijous, 16 d’abril del 2009

El Fotògraf

JA ARRIBA EL NOU FINAL DE CURS

Que ràpid passa el temps. Desprès de 6 propostes literàries ben diferents arribem de nou al llibre que significa el nostre “final de curs”.

Com sabeu, cada any en aquesta traca final llegim un llibre d’un autor proper amb la finalitat de convidar-lo a xerrar amb nosaltres de la seva obra.

Aquest curs l’acabarem amb la novel·la “El fotògraf” de l’autor lleidatà Òscar Palazón.

Sabem que l’autor és professor de secundària a banda d’escriptor i traductor i que ja ha assaborit el gust de guanyar diversos premis literaris per la seva obra, destacant-ne els relats i també la poesia.

Ara ens caldrà llegir el llibre amb deteniment i preparar-nos per la xerrada final, que com en d’altres ocasions ens permetrà endinsar-nos en la realitat de la novel·la i del novel·lista.

A tots els que us animeu a llegir-lo us convidem a parlar-ne el proper divendres 29 de maig a la biblioteca de l’IES Narcís Oller. L’hora: 2/4 de 9 del vespre.

I com que volem compartir aquestes bones estones amb tothom, convidem especialment als nostres companys lectors del grup Tarraconats 2.0 amb qui ens uneix el gust per la lectura, us hi esperem.

Com mes serem, mes xerrarem.....

I Per començar podeu visitar el bloc de l’Òscar Palazón: http://elvertigendeltrapezista.blogspot.com/ o consultar altres links interessants referents a la novel·la triada per tancar el curs:

http://www.vilaweb.cat/www/elpunt/noticia?p_idcmp=3134354

http://blocs.mesvilaweb.cat/node/view/id/127063

http://es.wikipedia.org/wiki/Francisco_Boix

Bona Lectura!!