dimarts, 3 de febrer del 2009

Mendoza, el segon llibre del 2009


Benvolguts companys de lectura,
Com a segon llibre del 2009, hem escollit per llegir una novel.la d'Eduardo Mendoza, un títol de força anomenada: "Sin noticias de Gurb".
Alguns reivindicàveu, després d'experiències traumàtiques, alguna cosa més lleugera i és per això que hem fet aquesta tria.
Els qui dividiu nombre de pàgines per dia, aquesta vegada esteu de sort!!.
Bé, puc avançar que Mendoza tant té elogis com crítiques i que com sempre hi ha opinions molt diverses al respecte de les seves novel.les.
Ja ho comentarem, per cert el proper 26 de febrer (dijous) amb un petit canvi d'horari. Ens trobarem a les 21:00, una mica mes tard de l'habitual.
Apa, com sempre bona lectura.

2 comentaris:

Angels ha dit...

El dijous 26 al vespre ens hem trobat per parlar de la darrera lectura: "Sin noticias de Gurb".
Resumint i en general la novel·la ens ha agradat força a tots, més pel fet de que ens ha fet riure, que no pas pel contingut de la obra.
Hem estat d'acord en que és un llibre de lectura lleugera que ens ha fet passar una bona estona. Hem comentat l'intent que l'autor fa de descriure una Barcelona concreta en un moment molt concret i que se n'ha sortit molt bé.
En definitiva, convenim en què venint de lectures molt mes denses i extenses, "Sin noticias de Gurb" ha significat un parèntesi que mes o menys ens ha complagut a tots.

David ha dit...

Bones,

Parlant clar, us he conegut avui mateix, sou en un Blogroll i he vist el títol del vostre bloc: Club de lectura.

Em fascina la vostre idea de muntar un club de lectura entre amics, pel que veig, a més a més, feu trobades entre vosaltres i poseu en comú algun llibre que heu decidit llegir-vos.
Fa poc, un parell de mesos, em vaig llegir el: Sin noticias de Gurb. En Mendoza és molt gran i la veritat és que el llibre és força divertit. Llàstima, però, que els que som de generacions més properes, hem tingut -almenys jo- algun que altre problema generacional, que m'ha fet no comprendre algunes coses. Tot i així he gaudit molt amb el llibre!

Per cert, us convido a que visiteu el nostre bloc, també d'un club de lectura. El bloc del club de lectura del Monalco.

El bloc és de l'institut Monalco d'Igualada. Dit, ha estat creat pels propis alumnes -i la ferma col·laboració del professorat, és clar-, on gairebé setmanalment s'exposa un llibre (tant al bloc com a la classe) que qualsevol alumna s'hagi llegit i li'n hagi agradat.
Passeu-hi, hi ha un bon grapat de llibres i, potser, podreu agafar idees ;)

Salutacions ben cordials,
David!