dijous, 4 de juny del 2009

Una tarda especial amb l’Òscar Palazon.


Una tarda especial amb l’Òscar Palazon.

Per als qui no hi vareu ser, m’agradaria explicar-vos com va anar tot plegat i em disposo a fer-vos créixer les dentetes, perquè, com podreu llegir, vam passar una magnífica tarda amb l’Oscar Palazon i vam compartir una bona estona d’interessant conversa al voltant de El Fotògraf.

Ja abans de que arribés l’Oscar ens vam trobar amb els nostres companys lectors del Club Tarraconats 2.0 i després de les corresponents presentacions, vam començar a parlar ràpidament del llibre, era inevitable, en teníem tantes ganes!. Impressions, sensacions, idees, pensaments,etc... tot va sortir en un moment. És genial veure quines sinèrgies genera una lectura compartida. S’ha de repetir. Definitivament!

Ja arribat l’Òscar, la Montse ens el va presentar oficialment i tot seguit ell va iniciar les seves explicacions sobre la gènesi i desenvolupament de la novel·la. A partir d’aquí tot va anar rodat, preguntes, inquietuds, comentaris, respostes, sorpreses, personatges, imatges, etc... L’Òscar ens va anar desgranant poc a poc els entrellats de l’obra i a nosaltres ens van captivar els seus arguments.

Al final, com sempre, hem comprovat les diferents visions que hem obtingut amb la lectura, la petja que en cadascú de nosaltres ha deixat la lectura de El Fotògraf, i ens felicitem per haver encertat en l’elecció de l’obra i de l’autor.

I finalment nomes em cal donar les gràcies.

Gràcies sobretot a l’Oscar, per acceptar compartir amb nosaltres unes hores del seu temps lliure i per permetre l’assalt de preguntes i comentaris a què el vam sotmetre.

Gràcies també als companys de Tarraconats, per acompanyar-nos i gràcies a tots els lectors del club perquè entre tots feu possible aquestes estones tant entranyables i enriquidores.

1 comentari:

Òscar Palazón ha dit...

Gràcies a tots vosaltres. Va ser una experiència d'allò més gratificant!