divendres, 23 de maig del 2008

JESÚS M. TIBAU


Escriptor i funcionari a l'Ajuntament de Tortosa. Coordinador del Club de Lectura de Tortosa. Fill de Cornudella de Montsant i tortosí d'adopció.
Aquesta és la seva pròpia presentació al bloc "Tens un racó dalt del món".
Avui us presento el Jesús M. Tibau, escriptor que ens va presentar el Tomàs Camacho a través del nostre bloc i que ell mateix va treure i treu el cap per saludar-nos.
Us recomano que visiteu el seu bloc, podreu anar seguint les pistes literàries del petit trapezista, les presentacions i actes literaris que participa..., també ens proposa jocs (amb premis!) i ens fa entrar la literatura d'una manera dinàmica i lúdica.

El vertígen del trapezista és el seu últim llibre. Aquest recull inclou 34 contes on els personatges sovint busquen el fràgil equilibri entre el passat i el futur, entre els somnis i la realitat, i aquesta indecisió pot arribar a provocar vertigen. Amb tendresa i sentit de l’humor, Tibau ens presenta petits retalls d’històries que ens faran pensar, o que ens deixaran un somriure simpàtic als llavis.

http://www.youtube.com/watch?v=_CTcaHXVg4w

2 comentaris:

Cèlia ha dit...

Et donen la benvinguda al nostre bloc del club de lectura Narcís Oller. És tot un plaer rebre les teves visites i gaudir dels teus comentaris. Anem seguint la teva obra, tant literària com blocaire i és tot un plaer també, anar seguint els teus jocs literaris quan les circumstàncies temporals són favorables.

Jesús M. Tibau ha dit...

Moltes gràcies pel vostre post i també per les vostres visites.

Una abraçada