dimecres, 6 de juny del 2012

Sen's acumula la feina...

Des de febrer que tenim pendents dues noves entrades al blog. Les lectures hi són, però, se'ns acumula la feina i ens queda pendent fer el relat de les trobades.

La primera és la novel·la "magnifica" de Marta Rojals: "Primavera, estiu, etcètera." que ha estat un plaer de llegir i sobretot la conversa que sobre ella hem mantingut.
La història és la de una noia d'un poble de les terres de l'Ebre, l'Elia,  a qui han despatxat de la feina i el novio ha deixat. Torna al poble i descriu com s'hi troba i què sent al retrobar-se amb la família, els amics i els "amors" de la seva joventut. Escrita amb un llenguatge planer, la novel·la és senzilla de llegir, narra uns fets quotidians, però tot i això l'autora li dona un aire d'expectativa a mesura que passes les pàgines, que fa que no puguis parar de llegir.
Ens ha agradat com s'hi retrata un món molt femení i de la manera tan natural en què s'expressa, amb el llenguatge propi de la zona ebrenca. Ha valgut la pena i la recomanarem com una bona novel·la.


Algunes opinions de la xarxa que ens han semblat bones us les deixem aquí:

http://www.nuvol.com/opinio/primavera-estiu-etcetera/
http://lespolsadallibres.blogspot.com.es/2011/02/primavera-estiu-etcetera_26.html
http://bibarnabloc.cat/2012/01/21/primavera-estiu-etcetera/