dimarts, 15 de juny del 2010

TONI ORENSANZ ENTRE NOSALTRES

Tal com estava previst, divendres a les 8 del vespre ens va acompanyar en una molt interessant i agradable conversa l'autor del darrer llibre llegit, en Toni Orensanz.

Juntament amb els nostres amics de Tarraconats, vam escoltar amb inquietud les seves explicacions detallades i tot el munt d'anècdotes viscudes que li va proporcionar la seva recerca historiogràfica en la preparació i durant l'elaboració del llibre. També a través de les nostres preguntes ens va anar descobrint l'origen de l'obra i quines eren les seves intencions en publicar-la.
Aquí el teniu, dedicant i signant tots els llibres!!

La vetllada es va anar convertint en una interessant tertúlia que vam acabar conjuntament en un agradable sopar informal.

Volem, des d'aquí agrair-li al Toni la seva bona disposició per venir a Valls a parlar del seu llibre així com fer-li saber que el seu pas pel nostre club ha deixat un magnífic record. La seva darrera obra: "El falsari" queda pendent a les nostres prestatgeries i qui sap si algun altre dia el tornarem a tenir aquí per tornar a gaudir de la seva companyia.

I amb aquesta darrera trobada del curs 2009-2010 hem conclòs el curs. Tanquem la paradeta per vacances i serà al setembre que retornarem amb noves propostes per al nou curs.
Bona Lectura.

3 comentaris:

Jesús M. Tibau ha dit...

no us deixeu escapar El falsari, un autèntica delícia

Angels ha dit...

El tenim present Jesús. Ja és a la nostra prestatgeria de pendents.
Gràcies per la teva recomanació.

montse ha dit...

Finalment he entrat al blog del club, ja tocava! Reconec que heu fet una molt bona feina i m'ho he passat molt bé recordant tantes lectores i tantes bones estones de comentaris amb o sense polèmica. Fa il.lusió veure junts tants títols.
Guardo molt bon record de la darrera trobada amb el Toni i crec que kla majoria no ens esperavem que passariem tan bona estona. Bon estiu